Hvem står bag?

Mads Gudesen Plovdahl
Indehaver, Cand. Merc.
Jeg startede min finansielle karriere med at uddanne mig til bankassistent, hvorefter jeg aftjente min værnepligt som Sergent i Flyvevåbnet. Jeg har efterfølgende taget en erhvervsøkonomisk bachelorgrad med årgangens højeste gennemsnit og herefter en kandidatgrad i Finansiering og Regnskab (Cand. Merc. FIR) fra Copenhagen Business School (CBS).

Sideløbende med min uddannelse har jeg arbejdet som makro- og obligationsanalytiker i et større dansk pengeinstitut. Efter endt uddannelse arbejdede jeg som økonom i et større dansk realkreditinstitut, med ansvar for beregningsområdet for realkreditlån.

Jeg har arbejdet som uafhængig økonomisk rådgiver i BOFI siden 2005. Gennem årene har jeg hjulpet mange med vidt forskellige økonomiske problemstillinger - fra optimering af privatøkonomi, rådgivning om boligfinansiering, pensionsrådgivning, indhentning af lånetilbud, investeringsrådgivning og meget mere.

Ud over BOFI underviser jeg i en række økonomiske fag på forskellige uddannelsesinstitutioner. Jeg er ansat som ekstern lektor på CBS, Institut for Finansiering, hvor jeg underviser i finansiering på HA-almen, HA-Pro, HA-Jur samt HD i Finansiering. Derudover er jeg beskikket censor på Universiteterne i Danmark inden for finansering. Jeg underviser også en række ledere og mellemledere i den offentlige og kulturelle sektor i faget Økonomisk ledelse.

Du er velkommen til at sende mig en e-mail på mads@bofi.dk.

Du kan læse mit fulde CV her.