Pakker

Rådgivningspakker til en fast pris

Gennem årene har BOFI udviklet en række rådgivningspakker, som du kan få glæde af. Rådgivningspakkerne indeholder en række rådgivningsydelser til en fast pris. 

Seniorplan
Nærmer du dig pensionsalderen, kan du få stor glæde af at få lagt en Seniorplan. Seniorplanen giver dig overblikket over det økonomiske puslespil ved overgang til efterløn og pension og BOFI anviser måder, hvorpå du kan optimere din samlede pensionsøkonomi.

ØkonomiEftersyn
Har du skiftet job, er du blevet gift (eller skilt) eller har du blot ikke fået kigget grundigt på din økonomi i et stykke tid, bør du få lavet et ØkonomiEftersyn. BOFI gennemgår din økonomi fra A-Z og anviser løsningsforslag ud fra en samlet vurdering af din hele din økonomiske situation. Vi stiller de udfordrende spørgsmål og forholder os kritisk til dine nuværende investerings-, forsikrings- og finansieringsprodukter. Ofte finder vi løsninger, du måske ikke selv har overvejet. 

Investeringsrådgivning
Er du formuende og vil gerne investere dine penge? Så er Investeringsrådgivning hos BOFI et super god løsning. Vi drøfter dine behov og sammensætter en veldiversificeret portefølje, der afspejler din risikopræferencer, samtidig med at der bliver holder skarpt øje med omkostningerne. BOFI kan også hjælpe dig med løbende formuepleje og sparring. 

Svarer ovenstående løsninger ikke helt til dine behov, så ring til BOFI på 20 42 84 87 eller skriv på info@bofi.dk og få et tilbud på uafhængig økonomisk rådgivning til dine rådgivningsbehov. 

Vi ser frem til at høre fra dig.