ØkonomiEftersyn

Få gennemgået din økonomi fra A – Z


Hvornår har du sidst givet din privatøkonomi et serviceeftersyn? Kører økonomien som det skal – eller kører det hele på samme måde, som det har gjort de sidste mange år? Stil dig selv følgende spørgsmål:
·     Hvordan ser de finansielle markeder ud nu – kan mine lån gøres bedre og billigere?
·     Hvordan er min formue placeret – har jeg den rigtige risikoprofil og investerer jeg i de rigtige produkter?
·     Sparer jeg nok op til min pension – og sparer jeg op på den rigtige måde?
·     Kan min partner blive boende, hvis jeg pludselig dør?

For kun 6.995 kr. (*) kan du få din privatøkonomi gennemgået af en professionel økonom fra BOFI. Vi har ingen salgsmål og ingen finansielle produkter, der skal sælges. Vi har ikke en sulten aktionærkreds, der hungrer efter store udbytter. Vores fokus er 100% rettet mod dig og din økonomi – og vi gør os umage med at få vendt alle de privatøkonomiske sten for at kunne give dig et helhedsbillede af din økonomiske situation.

Hvad kigger vi på?

Vi beregner dit årlige rådighedsbeløb på baggrund af dine indtægter og udgifter og de gældende skatteregler. Samtidig danner vi et samlet overblik over din økonomiske situation ud fra formue og gæld.

Er du med i efterlønsordningen, får du en kontant økonomisk betragtning af hvorvidt en fortsat indbetaling er en god idé eller ej. Dine pensionsordninger bliver også gennemgået og du får en pejling på hvad dine private pensionsordninger betyder for din fremtidige økonomi – og dine pensioner fra det offentlige.

Vi zoomer ind på dine forsikringsdækninger ved dødsfald og drøfter din partners behov for at kunne komme videre økonomisk, hvis du ikke er her mere. Fokus er også rettet mod din forsikringsdækning ved tabt erhvervsevne – kan du blive boende og opretholde samme levestandard som før, hvis du bliver invalid? Er du tilstrækkelig forsikret (måske endda overforsikret) eller skal der tilkøbes yderligere dækning?

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kigger vi også på virksomhedens betydning for privatøkonomien.  

Hvordan foregår et økonomieftersyn?

Vi har valgt at yde rådgivning hjemme hos dig i vante rammer (**). Dette er også praktisk, da oplysninger om din privatøkonomi typisk er lige ved hånden. På det første møde gennemgår vi dine oplysninger og får afstemt dine forventningerne til rådgivningsforløbet. Herefter indhenter BOFI alle relevante oplysninger om din økonomi og påbegynder analysearbejdet.

På det afsluttende møde gennemgår vi analysen og drøfter de muligheder, du har for at optimere din økonomi. Du får også et kort notat med hovedkonklusionerne på analysen.

Er det pengene værd?

Kan det betale sig at få BOFI til at gennemgå min økonomi? Et helt igennem relevant spørgsmål, der i sidste ende er noget, du selv skal vurdere. Set fra vores synspunkt leverer vi altid økonomisk indsigt til vores kunder og får sat privatøkonomien i et andet perspektiv. Derudover genererer vi meget ofte økonomisk værdi i form af synlige besparelser her og nu og/eller på sigt.

Er det noget for dig? Så ring på 20 42 84 87 for nærmere drøftelse og evt. planlægning af det første møde. Du kan også skrive til os på info@bofi.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.
________________________________

(*) Der vil være et tillæg på 1.250 kr., hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.
(**) Vi kommer hjem til dig, hvis du bor på Sjælland eller Lolland-Falster. Bor du f.eks. i Jylland kan vi tilbyde rådgivning via Skype, pr. telefon og på mail.