Hvad koster BOFI

Er uafhængig økonomisk rådgivning dyrt?

Det er en individuel vurdering, som du selv bør overveje. Det kan dog være dyrt ikke at benytte sig af uafhængig økonomisk rådgivning. BOFI søger altid at skabe værdi for kunderne. Værdien kan være en reel besparelse i kroner og ører ved gennemgang af budget, forhandling med bank eller tilsvarende. Værdien kan også findes i tryghed og gennemsigtighed i den beslutning man træffer – vished om de økonomiske konsekvenser, beslutningen medfører.

Men hvad koster det så?
BOFI’s honorar udgør kr. 1.250 inklusiv moms per rådgivningstime for private og kr. 1.250 eksklusiv moms for erhvervsdrivende og andelsboligforeninger. Du betaler således kun for de timer, hvor du modtager rådgivning. Dertil skal lægges en mindre forberedelsestid, alt afhængig af kompleksiteten af den aktuelle problemstilling.

Er der mulighed for at få en fast pris?
Ja. På nogle områder har BOFI forskellige rådgivningspakker med en fast pris. Findes der ikke en rådgivningspakke på et område, er du altid velkommen til at kontakte BOFI med henblik på en fast pris på en konkret problemstilling.