Uafhængig økonomisk rådgivning

Hvorfor uafhængig økonomisk rådgivning?


Du bør stille dig selv følgende spørgsmål:
1) Hvordan sikrer jeg, at de økonomiske løsninger, jeg bliver præsenteret for nu virkelig er de mest optimale?
2) Har jeg tiden til at sætte mig ind i de økonomiske løsninger, jeg bliver præsenteret for?
3) Har jeg kompetencerne til at sætte mig ind i de økonomiske løsninger, jeg bliver præsenteret for?


Uafhængig økonomisk rådgivning er nødvendigt for at sikre dig et kvalificeret modspil til den rådgivning, du normalt får gennem banker, realkreditinstitutter og andre finansielle udbydere. BOFI har både tiden og kompetencerne til at hjælpe dig med at finde de løsninger, der er bedst for dig.

Den grundige gennemgang af din økonomi...
Der findes talrige eksempler på situationer i dit livsforløb, hvor det kan være hensigtsmæssigt at involvere en uafhængig økonomisk rådgiver. Er du ung og studerende kan BOFI give dig sparring omkring SU, løn og opsparing. Ønsker du en kritisk gennemgang af dine nuværende bankforretninger, kan BOFI give dig en objektiv vurdering af om du betaler for meget på dine bankprodukter. Har du penge, du gerne vil investere, kan BOFI rådgive dig om de investeringsmuligheder, der er bedst – og ikke mindst billigst – for dig. Tænker du at gå på efterløn eller pension snart, kan BOFI hjælpe dig med få et overblik over din økonomiske situation – og om du kan gøre noget for at maksimere din indkomst efter pensionstidspunktet.

Står du og overvejer et forslag fra din bank, så husk at en bank har flere interesser at pleje. Følgende citat er taget fra forretningsgangen i en dansk bank: "Der skal aldrig oplyses om sammenlignelige produkter hos konkurrenter".

Uafhængig økonomisk rådgivning hjælper dig med at finde optimale løsninger på ovenstående og andre problemstillinger. Kontakt BOFI og hør nærmere.