Det siger kunderne

Det siger kunderne om BOFI
Her kan du læse nogle af kundernes udsagn gennem årene. Der er flere udsagn at finde på BOFI's facebook side.

Magnus og Nina
Min kone og jeg har netop købt hus, hvor vi undervejs trak på BOFIs kompetente rådgivning. Vi sparede blandt andet 1/3 på gebyrerne til banken samt fik et værdifuldt overblik over, hvilken finansiering, der stiller os bedst både nu og ved forskellige scenarier. Vi havde nogle meget gode og givende møder, så vi kan varmt anbefale rådgivningen hos BOFI.
Michael og Jindra
BOFI… Ja hvor skal man starte? Vi skulle købe hus og som alle andre troede vi det sværeste var at finde det rette hus. Men det viste sig at være økonomien, der gav os problemer. Vi kunne ikke overskue alle de tal, vi fik fra banken. Fra en ven hørte vi om BOFI, først troede vi ikke på det havde den store betydning, men vi skulle blive meget klogere.

Vi troede at vi kunne stole på vores bankrådgiver, og at hun kun ville os det bedste og ikke mindst det billigste. Det ville hun sikkert også, men som vi hurtigt erfarede, kunne hun ikke overskue alle de lånemuligheder, som der er i dag. Hun havde overtalt os til at tage det sikre lån med fast rente, så vi vidste hvad vi havde at forholde os til.

Mads fra BOFI gik vores papirer igennem og fandt til vores store overraskelse flere ting, han mente vi kunne gøre bedre og mere økonomisk fordelagtigt. Han kunne sætte flere lån op ved siden af hinanden, hvilket gjorde det meget nemmere at overskue. Vi fandt ud af at ved at løbe en lidt større risiko, ville vi afvikle hurtigere på vores restgæld og stadig sidde for det samme som vi kunne med det vores bankrådgiver foreslog. Vi fik at vide at den risiko vi løb, var at vi kunne komme til at betale ca. 400-500kr. mere om måneden, hvis alt gik galt og renten steg kraftigt.

Men hvad der er endnu mere vigtigt at understrege, er gennemgangen af alle papirerne fra banken. Her tænker vi på alle de gebyrer, oprettelsesgebyrer, og omkostninger. Vi tror ikke vores bank vil snyde os, men bankrådgiveren lagde vores sag videre til nogle andre i banken, der lavede de papirer vi skulle underskrive. Da Mads fra BOFI gik vores papirer igennem fandt han flere fejl. Alt i alt vil vi tro, der har været gebyrer for ca. 3000-3500kr, som vi ikke havde stillet spørgsmålstegn ved med mindre Mads havde gjort os opmærksom på det.

De penge vi har givet for BOFI’s kompetence har været givet rigtig godt ud, og vi kan kun opfordre andre til at gøre det samme.
Michael
Jeg har absolut ikke forstand på boligfinansiering, så da jeg skulle købe mit drømmehus kontaktede jeg BOFI, da jeg havde hørt godt om rådgivningen fra en ven. Han var meget forstående overfor mit tidspres og et møde blev lynhurtigt stablet på benene.

Vi fik snakket om min nuværende situation, herunder job, familie og økonomi, og vi foretog en grundig rådighedsberegning for at se om jeg havde råd til at købe huset eller ej. Jeg havde planer om at restaurere første sal og så leje den ud. Dette tog Mads også højde for, da han udarbejdede det endelige finansieringsforslag.

Forslaget tog jeg med til min bankrådgiver, der nikkede og sagde at det ikke var noget problem at få finansieringen ”strikket” sammen på denne måde. Han var helt enig med BOFI’s betragtninger, selv om han ikke lige havde tænkt helt de samme tanker.

Jeg er glad for den rådgivning, jeg fik fra BOFI. Jeg fik virkelig et indblik i de mange finansieringsmuligheder, der findes, og derfor kunne jeg bedre vælge de lån, der var bedst for mig. Jeg kan varmt anbefale alle nye huskøbere at ringe til BOFI, når de skal købe bolig. BOFI ved virkelig, hvad det handler om, når det gælder bolig- og realkreditlån.
René og Linda
Vi har fået rådgivning fra BOFI flere gange. Da vi købte vores lejlighed kiggede Mads fra BOFI på papirerne fra banken. Mads tog med os i banken og vi fik forhandlet renten på banklånet betydeligt ned. Det betød at vi årligt sparer ca. 8.500 i renteudgifter. Med andre ord er udgiften til BOFI lynhurtigt tjent hjem igen.

Vi har fået en meget professionel rådgivning fra BOFI, og samtidig har vi selv kunne bestemme hvordan vores lånefinansiering skulle være. Vi har samtidig en rigtig god fornemmelse af, hvordan lånene at skruet sammen og hvad det betyder for vores økonomi og månedlige rådighedsbeløb.

Vi vil derfor (endnu engang) sige tusind tak for en god og kompetent rådgivning fra BOFI.