Bankskifte

Giv din bankforbindelse et serviceeftersyn!


At have en god bankforbindelse er meget ofte en vigtig del af en god privatøkonomi. Men som ved så mange andre forhold i livet, kan det være en god idé at tage sine bankforretninger til et grundigt serviceeftersyn fra tid til anden. Prøv selv at kigge dine egne papirer igennem: Har din bank reduceret din udlånsrente som følge af de seneste års rentefald på finansmarkederne? Sandsynligvis ikke! Har de reduceret din indlånsrente? Helt sikkert!

Hvorfor skifte bank?
Der kan være mange gode grunde til at prøve at skifte bank. En bank er måske villig til at yde et lån, hvor en anden bank er tilbageholdende. En anden grund kan være noget så simpelt som god kemi - halter den gode dialog mellem dig og din bankrådgiver, kan det give mening at skifte bank. En helt tredje grund kan være at "trykprøve" dine nuværende lånevilkår - har du stadig konkurrencedygtige priser eller kan det gøres billigere hos konkurrenten?

Er bankskifte let?

Det kan det være - det kan også være besværligt! Jo flere bankforretninger (boliglån, realkreditlån, pensionsordning, investering, opsparing mm.) jo mere kompliceret bliver det. Det gælder om at have øje for den samlede bedste løsning på bankskiftet - bliver bankskiftet dyrere på gyngerne, skal gevinsten hentes hjem på karrusellerne.

BOFI er din tovholder i bankskiftet fra start til slut. BOFI sørger for overblikket over de oplysninger, der skal fremsendes og kontakter potentielle banker for tilbud på din økonomi. Du får en løbende opfølgning på processen og en kritisk vurdering af fordele og ulemper ved de indkommende tilbud. Og når papirerne hos den nye bank er klar til underskrift, kigger BOFI dem igennem inden underskrift for at se at alt er, som det skal være. Gennem hele forløbet har du en højtuddannet økonom ved din side - din garanti for en godt og sikkert bankskifte.

Kontakt BOFI og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at skifte bank.